ITNet are ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii IT pentru companiile mici si mijlocii . Parteneriatele nostre cu furnizorii cheie din industria IT garanteaza faptul ca putem oferi cele mai avantajoase solutii in vederea achizitiilor de echipamente hardware sau aplicatii software.
Indiferent de domeniul de activitate, de necesitatile IT sau de marimea unei companii, ITNet isi propune sa aduca un plus de valoare prin solutiile si serviciile oferite.

Ce va oferim ?

Suntem capabili sa gestionam orice aspect al domeniului IT : bugete de tehnologizare IT , infrastructura de retea, achizitii hardware, instalare de echipamente, asistenta tehnica, service pe baza de contract lunar sau la cerere si web design. Va oferim consumabile pentru aparatura de birou, reincarcari pentru cartusele consumate si remanufacturari pentru toate tipurile de echipamente de birou.

Valorile noastre :

Atitudine orientata catre client.
Perfecta intelegere a nevoilor partenerilor.
Calitate, eficienta si valoare adaugata .
Echipa profesionista şi motivata.

Servicii IT puse la dispozitia dumneavoastra:

•    service calculatoare la cerere sau pe baza de contract lunar,
•    devirusari computere, scanari antispy, optimizari registrii,
•    service imprimante laser la cerere sau pe baza de contract lunar,
•    service aparate fax la cerere sau pe baza de contract lunar,
•    reincarcari cartuse laser,
•    remanufacturari cartuse laser ( inlocuire cilindru si lamela + toner ), etc

Clientii nostri:

Enumeram cativa dintre clientii nostrii pentru care executam servicii de mentenanta, vanzari sau reincarcari consumabile:

MARSHAL TURISM,  ORLANDO IMPORT EXPORT 2001,  AGENTIA GLOBTROTTER TRAVEL SRL,  ALLIANCE COMPUTERS SRL,  APEC - ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA,  PAGINA DE MEDIA SRL,  BION ADVANCED SUPPORT TEAM SRL,  ALPHA MEDICAL CONSULTING SRL,  MED-LINE SOLUTIONS SRL,  ADVANCED CARDIOMED SRL,  EMPIRE VIDEO PRODUCTION SRL,  UNIVERSITATEA CRESTINA DIMITRIE CANTEMIR,  PROTECT FIRE CONSULTING SRL,  ASOCIATIA UNIUNEA NATIONALA A ARTISTILOR DIN ROMANIA (UNART),  C.R. CONSULTING SRL,  RUMANIAN INTERNATIONAL ASSISTANCE SERVICES SRL,  TERRATRANS SPEDITIONS SRL,  PNEUMA VISION SRL,  SSM FIRE CONSULTING SRL,  CABINETUL DE CONSULTANTA "PRO ROMANIA" SRL,  C.L.I.R. MEDIA GROUP SRL,  etc

Go to top